Idag är det fredag

Japp lätt som sagt eller vad det uttrycket säger? ni kanske vet vcilket ordspråk jag menar men men. Idag har det varit en bra fredag med innehåll utav både de ena och det andra. Började morgonen men att jag försov mig. En rolig sak jag älskar att göra. Men jag kom bara lite sent. Sen efter första lektionen va de idrott och vi skulle spela beach volleyboll. Man kan väll säga så här....det var inte riktigt min starka sida =P Men i.a.f. Sen blev jag brun (ännu en zebra bränna) =(. Men sen drog jag, Andrea och hennes kille till forum för att göra både de ena och det andra. Man fick sig där en glad överrasking =) Men sen kom min kärlek och käkade med oss och vi drog sen hem till mig vi två. Men men sen vart det en romantisk promenad med foton osv. Sen en film -The Guardian. Ja jag slutade tyvärr i tårar, den va faktiskt sorglig i slutet ='( men den va riktigt bra, lång men tiden sprang iväg.





Nu kallar sängen

*Så sov gott alla underbara små änglar*



Ja ni...

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra, om jag ska vara ärlig. För jag har det dära stora natur arbetet som ska vara inne imorn som jag nämnde i förra inlägget. Har fortfarande inte börjat. Men i.a.f. nu frågar min lärare efter ett annat stort arbete som både hon och jag har glömt. Och vaddå då måste jag göra även det till imorn, Seriöst. när tar de slut...Kunde man inte planerat lite bättre kanske? både från mitt och från skolans håll...Men ingen kan väll vara perfekt. Lr?? Men jag hinner verkligen inte göra båda arbetena om jag ens hinner klart med det ena. Är skoltrött och vill ha en fin stark sol på min stora dag =)

Godmorgon

Nja kan inte påstå att det riktigt är en "god" morgon eftersom jag ska ha ett skit trort prov idag som jag verkligen inte har pluggat till. Har försökt men jag är så less på det här nu att jag bara vill.....?......vet inte........Sluta skolan? men men jag funderar på om jag ska vara busig och låna pappas bil i smyg utan att han vet om det. OM jag gör det så kommer något hända, bara för att =S Aja, vädret är piss och jag har en stor inlämning i Natur tills imorn (som jag inte heller har börjat på) Som ni kanske märker har jag inte vaknat riktigt på rätt sida, men sånt händer. Känner mig så fast i allt med skolan vill bara sluta och kunna göra vad jag vill och slippa det jag inte vill!



En bild på mig från Torpshammar förra året.


Juste!



Ibland kan jag vara snäll och laga mat eftersom det är kul.
Men det ska vara vid tillfällen där det uppskattas.

Duktig flicka

Jag är vad man kan säga en duktig flicka som verkligen har lekt hemma fru även fast jag inte är en fru. Men jag har handlat, städat, vattnat 50 blommor och gräsmattan, lagat mat, hjälpt lillebrorsans komis med mopeden (soppatorsk). Sorterat ut massa skräp så att man kan slänga onödiga möbler. Jaa jag har gjort allt detta för min pappa och min lillebror och sen ber jag dom att tömma diskmaskinen efter att jag både lagat mat och städat köket, men då får man en "tror du det själv" blick. Åh dom bara lämnade allt när dom hade käkat färdigt. Asså seriöst vem hade dom tönkt skulle städa efter dom. Men med allt detta sagt vill jag bara säga att jag verkligen är inponerad över alla som gör det jag har gjort idag varje dag. Förstår inte hur ni klarar det. Och inte ens får ett tack för maten eller bara ett enkelt tack. Aaa det känns inte så speciellt roligt att göra den skiten varje dag.
Men jaa eftersom jag är lite arg just nu så fick min kära pojkvänn ett allvarligt samtal utav mig där jag förklarade att så får det inte bli mellan oss när vi flyttar ihop i slutet av sommaren. För då kommer han att få äta bajs. Men han verkade tycka att det var självklart att vi skulle göra lika mycket. *Underbara Mano*

Nu ska vi se om Mariells och mina funderingar om allas framtid kommer att slå in. Vi märker det på återträffen när vi är 30 år. Tack för en mycket trevlig och god lunch <3 Undra vad jag gör om 10år? någon som vill gissa?

Längtar till sommarn



Det här är en bild när jag seglar sommar 08

Min efterrätt nästa Tisdag


En vacker framtid

Klicka för att se nästa bild


Stolt

över min älskade Johanna som va så attans duktig och pluggade hela dan idag <3

Top Model

Är programet jag ser på just nu, det är ganska bra faktiskt men jag gör det mest för att slöa =P men men...igår var en mysig dag med mkt solande och en del svettande om jag får avslöja för mkt. Hope u like it. Men sen när jag kom hem och skulle pröva min klänninga som jag ska ha på måndag så såg jag den otroligt hemska brännan jag fått. Jag ser seriöst ut som en zebra på ryggen. Ahhh får sola bort det. Jag var med flickorna på SNAPS på medborgarplatsen. Rekomenderar inte veg. pastan (blää) bara pasta med sås och typ tre grönsaker som smakade slem...A ni kan ju gissa om jag tyckte om det? njaa, tveksamt.
Men nu är alla kompliteringarna fixade. Gjorde två prov imorse som gick bra.
Har även fått reda på att min underbara pojkvänn ska flytta till sthlm och då kom det efterlängtade.
-Loi nu måste vi kolla på lägenhet så vi kan bo ihop.
Jaaa vi ska verkligen kolla lägenhet, men eftersom jag redan har en lägenhet som jag inte bor i tror jag att vi kanske ska flytta till den. Men jag är verkligen stolt över dig bebe som kom in på den utbildningen <3 ÄLSKAR SOLEN


Jävla Tjejer!!!

Jag glömde...asså seriöst...tjejer är verkligen cp ibland. Det är som att det är någon ständig tävling. vad är meningen? Jag råkade stöta på Manos ex igår och hon blev på en gång en riktig fjortis, as dryg. Aja jag blev i.a.f ledsen för hon kom åt en riktigt jävla öm punkt. En punkt jag inte kan hantera eller acceptera. Så där var kvällen förstörd. Vi skulle igentligen dra till Mange och ta en drink eller två men det blev istället tv soffan och Hundtricket. Det var väll lika bra.
MEn alltså seriöst, jag känner verkligen att jag blir arg när jag skriver. Men asså vad är problemet med oss tjejer? Varför kan inte vi bara vara snälla mot varandra måste vi gå och hälsa på alla killarna och ge bitch blickar till tjejerna, fast dom inte ens har gjort något? är det speciellt vuxet? om någon har något slags svar på detta kan ni ju berätta för mig....!!! (skulle uppskattas)

Söndag

Ja idag är de tyvärr sista dan på ledigheten och min förstoppade mage börjar nu att släppa =) Men men idag gick vi upp klockaqn 7 för att gå på hundutställning. Åh det var så många fina hundar. Vi kollade mest på pudeln eftersom det är det som tänkas köpas. Men jag gick och kollade på mina pinschrar, Åhhh så fina. Men innan har jag alltid velat ha en dvärgpinscher men skojjar du att dom är ättriga och nästan lite smygaggresiva. Men men nu är vi hemma och gör absolut ingenting. SKÖNT.
*Njut av dagen*

Lördag

Jaaa...idag är det faktiskt Lördag och det känns som att dagarna bara springer iväg...Onsdags är idag och Lördag är om en vecka....hänger inte med!!! Men men nu till min dag till de som vill veta. Idag vaknade vi sent och drog till Manos föräldrar för att käka lunch och kolla på ett garage. Sen när vi hade varit där ett bra tag så gav jag Mano tyglarna att planera och bestämma hur vi skulle fira våran 6 månaders dag. Eller sex månader vet jag inte riktigt om jag kan säga för vi blev tillsammans för lite mer än tre år sen men sen gjorde vi slut och började träffas igen för ett år sen. Men vi blev inte på riktigt tillsammans förns den 15November. Men nog om det =P Meddans jag satt på toa höll han på med både det ena och det andra och när jag var färdig på toa bestämde han vad jag skulle ha på mig osv. Sen när vi fått på oss alla Mc kläderna bar vi iväg till ingenmans land där vi satt helt ensamma på någon öde brygga och käkade hans egen gjorda picknick. Det var bara så underbart. Sen la vi oss under min tröja på en klippa och PUSSADES, gud vad snuskigt. Aja det var i.a.f de romantiskaste jag varit med om. Men pricker över i:et var när vi skulle åka hem och det började stor regna fast det var sol, HELT underbart. Men nu får vi se vad kvällen innebär förutom en massa plugg =( Ha en fin, fin dag små troll =)

Fredag

Jaaa idag sov jag väldigt läääänge =P så skönt men jag vet inte riktigt om de va något bra eller något dåligt men men. Sen efter att vi käkat osv drog vi med Mange och Alex till V-ås. Där vi gick in på IKEA och i olika Gallerior. Vi käkade lunch på någon skit god china restaurang. Man fick betala 72:- för en buffe, så sweet. Jag blev lite för mätt så nu ser jag tyvärr lite gravid ut =S men men nu är man nyduschad....... ;) men snart blir de väll grillning åde ute i Alex hem. Ifall vädret tillåter.
*Men ha en underbar fredag*

Torsdag

Idag vaknade vi tidigt och vi.....;) Sen käkade vi frukost och vid halv två drog vi till någon fin restaurang med Manos familj som hade bröllopsdag idag. Sen drog vi till hans föräldrar där vi käkade tårta och började sedan meka cyckel och inte Mc. De fixade en jätte fin blå cyckel till mig som jag skulle använda när jag är här på besök. Dem tyckte inte att jag skulle få fortsätta lata mig å åka bakpå Mano =P Men nu är vi hemma och ska snart ut å åka KTM (det är Manos hojj). Vi får se hur de går för jag tycker den är ganska läskig, men det får ej han veta =P Men hoppas ni har haft en bra dag pojkar och flickor.
http://www.blocket.se/vastmanland/Suzuki_gs500e_25kw_21823817.htm?ca=9&w=1

Onsdag

Japp Onsdag är det idag. Och nu sitter jag i Sala har precis haft de "trevligt" och ska snart handla frukost till imorn. Idag har väll varit en sisådär dag. Har varit mega trött och försov mig till första lektionen. Sen åkte hela klassen till Hötorget där vi skulle lyssna på någon föreläsning om SOS-alarm. Det sög röv. Fan den tanten kunde säga en miljard ord på en sekund kände de som. Och man ville ju förstå vad hon sa eftersom vi ska ha prov på de men men, de verkade som de flesta tyckte hon hade mycket att säga på kort tid. Men så kan de gå när inte haspen är på. SOVMORGON imorn =D Nu är jag lycklig och hemma. Älskar dig Mano <3

Nu ska jag.....

ringa min perfekta och underbara pojkvänn eftersom han kan lugna ner mig när jag tydligen får PMS (enligt honom)

Utlösning

Nu har jag snott Johannas rubrik, men de Skiter jag i...
Vad ska jga säga om den här dagen...jo idag har varit en intressant dag med mycket innehåll. Klassen har varit på Kustbevakningen och lärt oss om de. Vilket var sjukt intressant. Min nya dröm. Jag vill inte säga allt bra som fans, för då kommer säkert ni också vilja jobba där, men de får ni inte utan bara jag. Men jag kan säga att på den snabbaste båten som jag och Johanna körde fans det en knapp som hette utlösning, skojjar du att vi skrattade eller? Och han va verkligen såå het. Inte nisse som är med på programet kustbevakarna utan en annan. Nisse var super stel och tråkig =/
Men men...sen satte vi oss i bilen och skulle åka hem. Då har en färdtjänst  bil kört av vägen och ligger ner i diket på sidan. Så jag satte upp en triangel och höll mig undan. Men en sak jag inte fattar är....om de ligger en bil på sidan med två otroligt chockade i den behöver väll man väll inte ställa sig precis bakom och glo på dom?
Och nu till en annan sak. Tänk att det kan bli en sånn stor sak utav något så fruktansvärt litet. Att man ens orkar. Men en sak jag inte orkar är att man ger och ger och när man sen är med andra får man bara massa skit. Allt jag säger ska sägas imot, får jag vänner ska man ta dom ifrån mig och den andre har alltid rätt. Och sen får man skit för att man inte kör en till skolan. Aja jag orkar inte ens bry mig om någon påstår att jag gjort fel idag. Phaåstår någon att jag har gjort fel så bryr jag mig faktiskt inte ett endaste piss. Åh snälla rara sluta vara så fruktansvärt falska och försöka leka märkvärdiga genom att snacka skit och skratta bakom ryggen. Aja det är bara synd om dom. Och sen dom som måste skapa den ena lögnen efter den andra bara för vad? vi vet att du inte jobbar på stället du säger och vi vet att de mesta som kommer ur din mun är bara ren bullshitt. När du är så liten i våra ögon kan du väll bara sluta snacka så förbaskat mycket skit om exakt alla och kanske försöka få tillbaka några vänner så du har någon att fira med på studenten. //Tack för mig #

Hejsan hejsan

hm....vad ska jag säga? joo. idag är jag trött, igår va jag ännu tröttare och i fredags va jag full...
Fredagen var en blandad kompott: skola, shoppa. Men det är inte lätt att shoppa när modet är hur fult som heslt just nu. Eller i.a.f på forum där vi var, men vi hittade som tur va, var sitt fynd :)
Sen drog vi hem till mina föräldrar och där va även min bror och tio kompisar till han så de blev mega grillning. Och jag gjorde min första satsiki (hur de stavas) någonsin. Men sen var jag andrea, Andi, Carro, Eve och Ellinor hos mig och vi drack vin. Efter att min brorsa hade dragit med sina kompisar till någon klippa. När klockan va elva drog vi in till Royal Garden på kungsträdgården.
Tyvärr fick jag världens huvudvärk på en gång så mitt party sug försvann ganska snabbt och musiken sög och stället sög så jag drog efter en och en halv timme men men. Jag hade kul så länge de varade.

Det känns som att den sista tiden har varit fylld utav problem på kärleksfronten. Och jag orkar verkligen inte de men det finns ingen att skylla på. Eller jag tror inte att de finns någon att skylla på i.a.f. Jag och min kille är totalt olika och inte lika någonstans förutom att vi båda gillar musik. Vi vill så gärna fungera båda två och de känns som att vi båda kämpar och försöker. Jag vill aldrig göra slut men jag vet inte om jag försöker för mycket blir påverkad för lätt och osäker för snabbt eller vad det är. Eller om våra problem inte ens har med mig att göra. Vi kanske letar problem och inte bara uppskattar varandra och vårat förhållande tillräckligt. Det känns som att det mycket väl kan vara det. Men vad vet jag. Allt jag vill är att ha ett förhållande där båda är lyckliga och nöjda, mår bra och trivs. Vi ska vara stolta över varandra och verkligen viljka ha och tända på varandra. Ett lätt förhållande. Det kanske låter som många saker men jag tycker det är självklara saker igentligen och jag vet verkligen inte om det är så att jag letar efter små problem att hänga upp mig på. Men om de skulle vara så vad är då vittsen med det? Jag vill verkligen bara att du ska uppskatta mig även när vi inte ses på tre veckor. Men du ber mig att jag ska hålla modet uppe men det är inte så lätt när de känns som att dina känslor läggs på is direkt när vi lämnar varandra och åker till varsitt håll. Är du 110% säker på vårat förhållande kommer jag att märka de och känna mig tryggare i det. Men de ska bli spännade att se vad han planerat för våran halvårs dag <3 Älskar dig Bobi

Jag

Förlåt jag glömde...Idag har jag Loi som jag kallas och är 20 år gjort Ingenting ;) Och mitt personnummer är 881209-0000

Krossa

Tänk att krossa en annans hjärta. Tänk att knäcka en man verkligen tycker om. Inte för att jag behöver göra det. Men en vänn har fått sitt hjärta förstört. Jag vet inte om det va till det bättre eller till de sämre, de vet bara hon.
Men det fick mig att grubbla på att göra slut med Mano. Tänk att göra slut med honom att såra honom så mycket det bara går. Bara för att jag saknar en känsla. Tänk att få en jag älskar att gråta på ett negativt sätt. Jag vill Aldrig hamna där. Som tur har jag ingen vilja att dumpa min pojkvänn och jag hoppas att de aldrig sker.

Men jag tycker verkligen synd om dom som får sitt hjärta sågat itu och de som måste skada någon de tycker om bara för att de älskar varandra på olika sätt. Tänk igentligen vad något så fint som kärlek kan krossa folk. Undra vad som är värst, att krossa någon man älskar eller att bli krossad utav någon man älskar.
*Jag vill i.a.f inte uppleva något utav det*

Hmmm

Jag vet inte vad jag ska skriva men de känns som att jag borde skriva. Idag har varit en dag där jag inte har gjort någonting. Jag har legat i en soffa och ätit allt som är snabblagat. Och juste sen har jag pratat väldigt mkt i telefon och bråkat väldigt mycket med mina föräldrar. Vet inte om man kan påstå att det är något nytt men det är i.a.f jobbigt. Det känns som att borde någon förstå vad man snackar om är väll de ändå ens förräldrar, eller?

Jag är en person med en miljon åsikter och har alltid något att säga men nu känner jag mig väldigt tom. Det jag kan säga är att imorn ska vi göra någon insatts övning eller vad man ska kalla de, på Arlanda. Typ livräddning i flygplan. Min mamma är flygvärdinna och hon säger att vi typ ska hitta ut ur ett rök fyllt flygplan och rädda sig ur ett plan på olika vis. Det ska bli kul.

Jack Nickholson (om de stavas så) är en grym skådespelare och jag vann mot Mano =D Han sa att Canada skulle vinna mot Ryssland med 12-7 och jag sa att Ryssland skulle vinna med 2-1...Hmmm vem vann? Jo ja vann en puss som kommer vid hemligt tillfälle ;) spännande ;)

Bästa Lördagen =D

Nu ska jag berätta vad jag har haft för mig...intressant? ja de får väll ni avgöra =P
Men Fredagen (Valborg) såg ut så här... Stockholm från början men hamnade i Sala hos min pojkvänn och hans kompisar. När vi väl kom hit och jag hade varit här en timme blev de bråk i paradiset så jag tog mitt pick och pack och skulle åka hem. Efter en timmes förlåtelse och bråk lämnade jag mina saker hos Mano eftersom de va för tungt att bära,pinsamt. Men när jag stack ut sen påbörjades kurragöma runt dammarna och Mano hittade mig till slut efter mkt spring och ledtrådar. Jag gömde mig först bakom en buske och sen bakom ett träd. Men efter de kunde jag inte vara sur längre och paradiset återuppstod.
Men sen blev det kväll och magen kurrade och vi tog hojjen till maten och på väg hem hamnade vi mitt i Salas crusing, vilket var underbart. Men sen bar de av till Mange och festen var i full gång. Väldigt sköna människor där, fulla och glada. Stämningen var värkligen super och det va verkligen shyssta typer där. Men jag somnade i soffan och Mano fick släpa hem mig.
Men nu till Lördagen: vaknade av att berusningen från gåradegn fortfarande satt i men de vände när vi va och käkade med Manos kompisar. Sen gick vi alla till parken, käkade glass och njöt av solen. Efter de drog vi till Mange, satt i solen och sen lite tv (lilla sjöjungfrun). Efter de blev det motorcykel ut till Broddbo där vi solade på altan hela dagen (vissa sköt med luftgevär och lekter med morotcyklarna) Men när vi var färdiga där drog vi till Manos föräldrar och sen ut med Johan och hans cab. Har aldrig åkt en bil utan tak förut så det gjorde min dag. Men det kändes väldigt skumt att kunna stå upp i en bil och har man ny fixat hår och ska på bal kanske de bästa inte är att åka cab. Detta va två fina dagar som jag tackar för =D Hoppas ni haft de super och fått lite färg utav den galet skållande solen =D ska inte klaga =P

RSS 2.0