Sherloch Holmes

Galet bra film måste jag säga, behövde bara blunda och hålla för örenen två gånger.
Nä men den var riktigt spännande. Rekomenderas

Ja jag va på bio igår då som sagt och så jobbade jag från 12-20.00. Riktigt mysigt faktiskt =)

Helgen har varit bra men jag ser fram emot alla kommande helger =)
Blundar helst för den 11 Februari =(

Intriger

Varför ska det vara så mycket spänningar och så mycket skit snack? Förstår inte hur man orkar...
Kan man inte bara vara vänner och tycka om varandra? Man önskar det.
Jag ska i.a.f ändra på mig för jag har då inte varit en ängel. Och det är ju som sagt aldrig försent att ändra på sig =) Tur det. Jag hoppas bara att jag får fortsätta det jag har börjat och inte får för många käppar i hjulet. För vissa kan bara inte låta bli. Synd är det om dom. Men men...

Jag känner mig nöjd idag


Fredag

Måste plugga upp två ämnen. vill inte. Men måste. Flyttar troligen efter nästa sommar bort från Sthlm. Pappa fyllde år igår, middag Lördag. Ser fram emot sommaren, Visby och Bohuslän. Längtar till löning. Jobbar mitt första fasta jobb någonsin. Trött idag.

Att få ihop mkt på en liten yta, utan massa skit snack.


Hej

Det fins så mycket att snacka om men så lite som är värt att snacka om.
Jag har börjat mitt nya jobb och jag stor strivs. Är som sagt ledig varje Onsdag om jag inte jobbar för Nanny då. Men nu ser jag på tv där det är ett klipp där en ko slickar rent en gris.. Väldigt sött.
Idag har jag och Mano lämnat in bilen, varit och köpt en väst till Ellie (hon ser lite ut som batman) =P
Jag är väldigt trött idag men jag måste fixa lite smått och gott om jag inte gör det imorn istället.


Snurrigt

Jag har verkligen hamnat med fötterna på jorden. Och det är så galet skönt. Men nu har jag en lite belastning. Den är självklar men lite tung.
Jag har hittat min biologiska mamma. Jag har kontaktat henne, hon har nekat. Jag ville ha kontakt med henne för att se bilder på henne för att bara få känna känslan av att jag är lik någon. Jag fick se min biologiska systers öga på bild och det var som att hon fotat mitt. Det tog knäcken av mig. För första gången var jag lik någon i min familj. Men jag ville se bild av min biologiska mamma. Och det fick jag precis. Efter 21 år. Och min reaktion var...Finns det fler bilder? vill se mer, mer ännu mer. Sen byttes den till. Va detta allt? Är det hon, vem är hon? Nu känns det ingenting längre. Ingen lättnad, ingenting. Det känns som att aja nu har jag lagt det pusslet.
Var det inte hon? jo det var det men varför kom inte någon stor känsla utan bara jaha.



Min biologiska mamma och min biologiska syterdotter



Biologiska lillebror? och syterdotter



Biologiska mormor och systerdotter



Biologisk mamma och lillebror

*Jag skrev ett mejl på engelska nu får man bar hålla tummarna på ett svar*


Ingen koll

NU har man inte längre någon koll på dagarna.
Igår var en mysig dag där jag vaknade och gick till My för att äta frukost med Karin, Lannis, My och Klas.
Karin hade bakat scones =D Sen drog jag vidare till Carro där vi hade filmmys och middag. Sedan gick jag tillbaka till My för att äta middag där igen med alla andra som var bjudna på middag. MYS =)

Idag ska jag för första gången vara ensam då Mano och Ellie är i Sala och familjen i fjällen och katten ute.
Det är många timmar som jag ska underhålla mig själv.
Hoppas ni får en lika lugn och mysig dag


Paris 26-28 december

Vi åkte till Paris Lördag kväll, Mano fick sitta hos piloterna. Han var lycklig när vi landade. Bra att ha en mamma som är flygvärdinna. När vi landat och bytt plan och landat igen åkte vi till hotellet. Först träffade vi min morbror. Sen sov vi alla som små fågelungar efter första flygturen.

När vi vaknade klockan 7 på morgonen tog vi det lugnt och gjorde allt man skulle göra innan en heldag i Paris.

Väl ute på stan åkte vi på en gång till Eiffeltornet (eller Parisetornet som jag kallar det). Vi gick upp till andra våningen för att sedan åka hiss allra längst upp. För att ha varit sjuk hela julen så var det nog den värsta träningen på väldigt länge. Och även fast det kändes som att en elefant satt sig på mitt bröst fick man inte hosta för att människorna i Frankrike är väldigt rädda för svininfluensan. Men men...Längst där uppe var det helt otroligt. Det blåste så fruktansvärt mycket men vilken utsickt.





När vi väl kommit ner och in i den varma solen gick vi till Triumfbågen för att se den och min mammas efternamn.



När det var avklarat gick vi längs Champs Elysees där vi åt lunch och shoppade lite produkter.
Det var även en väldigt mysig del av gatan där det var julmarknad fast med mat. Där åt vi gofres, vilket är en nygräddad voffla med massa grädda och nutella. Väldigt gott.

När den vofflan var uppäten gick i vidare till ett äkta Pariserhjul och till någon annan byggnad som jag inte har namnet på. Vi såg även en väldigt fin sida av gatan vi precis gått.



När vi sedan sett lite/mycket till begav vi oss alla hem till våra olika ställen. Mamma sov hos sin bror och jag och Mano på hotell. Man somnade väldigt snabbt förutom att städaren skulle väcka oss.

När vi hade fått våran skönhetssömn åkte vi till restaurangen där vi skulle äta ostron. Om någon vill veta hur de smakar så smakar det som en näldigt salt, slämmig kallsup. Jag fick i mig en, Mano ett hörn och de "äldre" 20. Men jag och Mano beställde in annan mat till oss som var galet god och även en av de goaste efterätterna jag ätit.

När champagnen var slut, vinet slut och all mat av olika slag var slut var det dags för den långa promenaden.

Vi gick till något ställe med massa kvällsöppna affärer men det var inget folk där så morbror blev helt chockad. Men han sa att det berodde på finanskrisen och att det var mellandagarna. Aja sedan fortsatte vi att gå genom den gamla delen utav Paris, vilket var så vackert. Vi såg bl.a. Notre Dame m.m.


När vi vandrat runt ett väldigt bra tag och fått så många intryck var det att åka hem till hotellet för att sova.
Dagen efter gick vi upp klockan 8 för att bara gå runt där vi bodde för att shoppa och bara smälta gårdagen. Men inget var öppet och i var väldigt trötta så det blev att dricka kaffe på café. När klockan var tolv och vi kramat, pussat, vinkat och sagt hejdå till morbror åkte vi till flygplatsen för att sedan åka raka vägen hem till väldigt kalla Sverige. Tack mamma för världens bästa julklapp till mig och Mano <3


Backstreet boys



RSS 2.0