Dagens datum

Idag är det torsdag och jag har precis varit och käkat pizza samt handlat lite. Väldigt lite, potatis. Det blir kyckling, potatis i ugnen och någon god sås till middag. Vet ej vilken.
Nu sitter jag och ser One three hill fast det blev precis reklam. Jag förstår verkligen inte all den reklamen. Och man vill ju inte tala om fyran. Reklam all the time. Aja inge gnäll.
Det blir troligen Sala imorn. Jag är taggad. Jag vill dit. Mano har köpt en present till mig men han vill inte säga vad det är och jag vet inte när jag får den. Åhh jag vill ju veta. Han kan inte ens säga vart han köpt presenten någon stans...
Jag är trött. Kanske sova lite siesta? Nja jag som ändå sover så dåligt på nätterna. Det känns inte så klokt.
Jag längtar till Söndag för då blir det bakkalas hos My...Och alla vet väll att jag Älskar bullar. Kanelbullar, vaniljmunkar,lussebullar, wienerbröd. Jag vill även ha Jul, jag vilja börja julhandla och julpynta...Jag Älskar verkligen julen. Nu har jag tömt mig =)
Önskelista: snö på min 21 års dag och på Julafton


Mitt liv

Mitt liv ser ljust ut. Det ringde i telefonen och då är det en mamma som har blivit rekomenderad om mig. Så hon vill att jag ska passa hennes barn 15 timmar i veckan från och med nyår. Får se hur jag gör då jag redan har två familjer för Nanny. Vilket är mån, tis, ons. Så någon familj måste jag säga nej tack till. Undrar vem?

Ser i kalendern att jag har inte en enda helgdag ledig förn fredag den 11 december och sen även söndag den 13 dec. Helgen efter är osäker. Sen blir det Paris och sedan är det helgen efter nyår...Oj vad tiden springer iväg alltså. Det känns som att jag inte allt är med.

Jag längtar i.a.f efter Loi och Jennys helg som är från den 4 dec <3
Jenny på bilden



Ellie

Grattis lilla flicka på 7 månaders dagen =)

16 November

Idag har jag gjort nada. Jag vet vad jag ska börja plugga med nästa år och jag har bestämt mig för att plugga upp vissa ämnen snart. Men snart kommer inte då jag inte tar tag i något. hm...kasst

Igår firade jag och Mano ett år =D jag fick en romantisk frukost på sängen och sedan åkte vi till resturangen Mano bestämt men vi hittade den inte så Mano gjorde en jätte romantisk måltid hemma. Sedan drog vi till Saltis för att sedan gå på bio på kvällen.  Vilket vi bestämde en timme innan den började men men. Det var någon läskig film som jag inte kommer ihåg namnet på =S Någon som tydligen ska vara den läskigaste under hela 2000 talet. Men jag blev inte rädd för jag höll för öronen hela tiden och blundade. Jag försökte även att somna men det gav jag upp efter tre sekunder då jag ville se. Alltså jag blev as snurrig av filmen för dom filmade själva så kameran skakade hela tiden. Kändes som en risig fylla.
Men men snart kommer min prins hem. Då vill han gå på lång promenad tydligen =P
Imorn ska jag följa med Carro till någon som ska fästa lösögonfransar på henne. Sen blir det fika. Ur mys =)

Hm...undrar hur nästa helg blir...Om vi ska fira ett år på riktigt eller om vi drar till Sala?

hipp hipp hurra

För imorn är det Lovis och Manos dag =) Ett år...Ett HELT år.
Igår var det väldigt trevligt med god lax, mycket snack och något glas rom och cola.
Loesi fesi gillar Caroleni feni =P
Idag har jag tränat....typ* ;) och sen blev det Saltis.
Och morgondagens planer längat jag väldigt mycket till även om jag inte vet vad det handlar om =P
Jag gillar pilgrimsmusslor och bubblande vin. Dags för filmtime. Jag älskar verkligen min familj <3
Man ser vad som är bra när man upptäck vad som är dåligt



Bläääää

Jag har tråkigt...Men som tur så kommer Carro om en timme. Då blir det kul jul =D Jag ska laga god middag för henne. Lax med en god kryddig citronsås...Mitt egna recept så ingen annan kan den. Mums....Men den är så helt klart en tio poängare =)
Gokväll smäll karamell


oj oj oj

vad jag är trött. Jag ser nu efterlyst men är för trött för att hänga med. Lillen höll mig vaken inatt vilket resulterade i två väldigt trötta ägare.
Vi gick alla upp samtidigt imorse klockan 7 för att jag och Ellie skulle få skjuts till Henriksdal. Mano åkte vidare till skolan. Första gången Ellie och jag åkte buss tillsammans till stan. Allt var väldigt nytt och jag vet inte om jag kan påstå att det alltid var lika kul. Men hon var duktig. Loi är stolt.
Men när vi väl kom till Tekniska mötte My och Seb mig där för att sedan gå hem till honom för att äta frukost. Mysigt, mysigt. Sedan började våran LÅNGA promenad fullt av snack, skratt, sexleksaker, hundar, folk som ville gullidulla med Ellie och sist men verkligen inte minst.....Så bjöd My mig på den största kardemumma bullen jag någonsin sätt. Den var stor som en brödlimpa och man kan lätt dela den på fyra. Alltså jag har aldrig sätt på maken. Men god det var den allt´=)
Nää men jag är väldigt nöjd med min dag. Nu hoppas jag bara på en väldigt god sömn.
Sov gott alla prinsar och prinsessor

Lilla My och sitt lilla vin


Navy CIS

Det är nämligen säsongstart för Navy ikväll 20.00. Det är den bästa utav dom alla och det är en serie jag pappa och Mano följt länge nu. Om inte så länge det har funnits. Så jag ska bara stå ut i tjugo minuter till sen får vi äntligen äta upp chipsen, dippen, munken, wienerbrödet, lussebullar och alla goda geléhallon som vi inhandlat bara för en timmes program. Sen blir det kanske att se den sista Harry Potter =)
Det finns bara en första gång


Blommor

Visste inte vad jag skulle döpa detta inlägg. Vet inte vad jag ska skriva heller men jag känner bara för att skriva av mig lite. Helgen har varit super bra med massa olika saker hela tiden. Vilken resulterade i att jag och Mano sov till tolv går och han missade skolan. Ups. Men vi gick till delselius för att köpa gott för att sedan gå på en mysig promenad. När vi sedan kom hem var vi helt slut och käkade sedan middag innan nio för att sedan somna vid elva-tolv.
Denna veckan blir lugn men helgen blir rolig då Carro och jag ska ha en mysig vin, tjejkväll. Sen på Söndag firar jag och Mano ett år och han vill inte säga vad som kommer att hända men vi behöver Ellie vakt =P

Jag blev väldigt glad igår när man fick detta sms utav Carro
 -Hej! Vill bara att du ska veta att jag är så glad att ha en så bra vän som dig! :)

Nyår planerad, Jul planerad åhh jag längtar. Och jag fyller 21 om en månad yey =D

Två problem kvar. Tand jäveln som ger mig mardrömmar och att jag måste åka in till stan för att köpa mina skor.
Som tur så finns de skorna jag vill ha hos Vagabond i storlek 35.
Måste ha just de skorna när farfar blir 90. Han börjar bli gammal nu men på honom kan man verkligen säga att åldern är bara en åldern och den spelar ingen roll. Tror jag tar stan nästa vecka då jag är för lat för att åka buss =P

Jag och Karin i Sala i sommras. Snart kommer hon hem från Lund =)

 


Fredag

Vad ska vi hitta på? hm...något roligt =D


Arg, ledsen

Japp det är mitt humör just nu. Jag har liksom varit duktig och bokat den dära nedrens tand operationen hos en tandläkare jag själv valt ut. Och så är det fel tandläkare. Jag ville ha en annan. Jag har peppat mig själv i ett år nu så går det åt skogen. Aja lovi är lite ledsen - tur att man har sin prins och sin bebis prinsessa som muntrar upp. Men Mano ska göra samma operation på fredag. Han är duktig, duktigare än mig.
Alla dagar är inte solsken

Slö

Sol, slö japp det blir en väldigt skön slappa dag =)

Solrosor

Idag har varit en blandad dag men lite av varje. Jag har varit i Saltis, bokat tandoperation, börjat planera nyår samt käkat korv. Nu är jag hemma och har precis sätt slutet av Cristine. Det programet är bara så super bra. Jag tycker att hon är så galet rolig. Nu är det vänner på tv´n men strunt i det. Jag hittar inte fjärrkontrollen.
Undrar vad som händer denna veckan?
Gillar att planera


Hemma =)

Nu är man äntligen hemma efter en vistelse i Göteborg.

Jag tycker folk bryr sig lite väl mycket om andra =P
Och "anonym" jag har vänner. Du borde snarare skaffa lite vänner att lägga tiden på istället för att lägga den på väldigt onödiga komentarer till mig. Jag har sparat dom bästa =)
Sov gott


RSS 2.0