En ny vecka

Idag är fina Måndag. Eller fin och fin. Vädret suger men jag är glad ändå för snart ska jag till Manos mormor och morfar och se deras djur. De bor på en bondgård. Nä så det ser jag verkligen fram emot.
Igår söndag, så tog jag det lugnt eftersom jag var bakis från Lördagen. Men på kvällen åkte vi och handlade mat till en god middag. Och sen åt vi fasta med kyckling och en god gräddsås till filmen Anna nicole smith. Den var bra men jag irriterade mig på hennes röst. Men om den verkligen var riktigt sann och dom verkligen tog fram fakta så känns det som att man förstod hennes anledningar till olika saker mycket bättre. Och jag är väldigt glad att jag aldrig behöver uppleva ett sådant jobbigt liv där det nästan bara är motgångar. Och inte små motgångar heller.
Men nu ska jag göra mig klar.
Moln idag, sol imorn

Söta, underbara Lördag

NU ska vi snart dra till Johan och Elviras nya boning. Sär ska vi ta ett vackert glas och bli lite vackrare =P
Nä men idag vaknade jag inte på något vidare humör, jag var as trött. Men Mano väckte mig och 20 minuter senare började vi bråka. Vi bråkade från 11-13.30. Men det slutade som på en film. Mano höll fast mig på sängen och sa-
Fattar du inte att jag blir knäckt när du säger att du ska lämna mig? Fattar du inte att hela min framtid blir förstörd när du säger så där? Fattar du inte att du är min framtid? Säger han helt bestämd och med tårarna i ögonen.
Jag har aldrig känt mig så älskad i hela mitt liv. Jag grät tre gånger till från att jag då hade gråtit hela gårdagen och hela morgonenen. Men sen åkte vi till en jätte fin resturang vid vattnet och käkade galet god och fin mat och sjukt god efterrätt som han bjöd mig på. Han bjöd mig. Sen åkte vi till hans föräldrar och var där tills för ett litet tag sem, så nu är vi hemma och ska dra nu.
Det är den vackraste känsla att vara någons viktigaste och någons mest älskade person. Det är obeskrivligt.
Så jag hoppas att även ni får uppleva det.


Planer åt skogen

Bara för att man har planerat något behöver ju inte det vara bestämt. Det märkte jag ikväll.
Jag och Mano skulle ha våran kväll ikväll. Han skulle bjuda på middag uta och vi skulle råka ta några glas för mycket. För varken han eller jag har festat alls på sista tiden (nästan). Men det var ju våran kväll ikväll, våran. Men vi hade ingen hundvakt. Så det sket sig. En grinig flickvänn som gick och la sig, en nöjd hund som gick och la sig och en pojkvänn som försökte göra sitt bästa men det räckte inte för mig då.
Anledningen till att det var så speciellt ikväll var först för att "fira" en till månad, och sen för att det är sista gången vi båda är i Sala eftersom Mano flyttar till mig i Sala. Och sist för att jag åker snart bort i tre veckor så vi ville göra något speciellt.Och vi gör aldrig sådana här saker som middag och att han bjuder. Så det var verkligen speciellt. Men som sagt det sket sig och jag är fortfarande ledsen och besviken över det. Men men. Som sagt är mitt humör tyvärr inte det stabilaste just nu då jag för det första aldrig riktigt får sova och för det andra har precis slutat röka för mer än en månad sen efter 4-5 år rökning. Jag längtar så efter en ciggarett. Jag drömmer om det, jag bara saknar och önskar. Men nej jag får inte röka för då blir folk sura på mig men jag vill röka. Jag tycker det här suger. Åhh nu är allt lite för mycket.
Sluta röka, åka från Mano och Ellie i tre veckor, sova för lite och helt stressad för framtiden. Kanske bara behöver sova och vakna till en ny dag med nya och bättre händelser.
Längtar till det att jag vaknar utvilad och med ett stabilt humör

Solig fredag

Nu har jag Mano och Karin och såklart vovven varit ute och vandrat i den "stora" innestan i Sala. Vi har suttit på en väldigt fint glassbar och käkat väldigt god glass.
Igår var vi hos Mano föräldrar och Ellie fick träffa sin nya hundkompis Assar. Ja om vi säger så här...Ellie är fortfarande trött. På kvällen kom Håkan (Manos kompis) och vi alla gick ut och vandrade i 2 timmar. För att sen sova.
Men nu ska vi åka och bada. Fast vi får se hur det går för jag är livrädd för svenskt vatten. Allt sjögräs och att man inte ser botten och alla äckliga fiskar. Juste jag har fotat idag. Så om jag nu får det att funka ska jag visa lite bilder. Men det kommer senare =D
Sola och bada med en piña colada

Hej hej

Nu har jag, Karin, Mano och Ellie varit ute på promenad i två timmar. Vilket var jätte mysigt. Känns skönt att jag kan ta med mina kompisar till min pojkvänns hem. Vi ska snart till Manos föräldrar för att sedan åka till hans mormor och morfar för att fira hans morfars födelsedag.
Jag älskar verkligen vädret idag. Kunde inte ha varit bättre.
Ha en bra dag, för det ska jag ha*

Mycket glad

Ja man blir väldigt glad när personer är snälla. Något så "litet" kan faktiskt vara stort.
Dagen poesi sagt. Men nu är jag framme i Sala. Resa var väldigt rolig för jag satt och sjöng till gamla svenska hip hop låtar och Emilia -I´m a big big girl. Rensade mitt Cd ställ och hittade allt möjligt gott och blandat. Mano tyckte de sög, det tyckte i.o.f jag med men det var ändå mysigt, själva grejen. Minnen till låtar.
Nja jag kan inte påstå att jag hade så många minnen till låtarna men det var mysigt att höra dom ändå.
Sov gott, vinn på lott och lev underbart flott

Jag ska lära mig...

Jag ska lära mig hur man lägger upp bilder på bloggen för jag förstår verkligen inte hur man gör det. Jag förstår hur man kopierar en bild och lägger in. Men jag kan inte kopiera de bilder jag har lag in på datorn som jag har fotat själv. Så jag vet verkligen inte hur man lägger upp den sortens bilder.
Så om någon kan det och kan förklara enkelt för ni verkligen väldigt gärna förklara.
Men idag har jag städat, städat,städat, vattnat blommor och rensat blommor. Man måste tyvärr göra sånt när man ska åka iväg. Jag ska som sagt åka till Sala ikväll för att sen vara där en vecka. Sen blir det Spanien med Paola tre veckor.
Solen kom, Loi är glad, hoppas det smittar.

Dålig...

Lika sant som det är sagt så är jag verkligen så dålig på att blogga nu.
Andra saker kommer upp tyvärr. Jag har som sagt skaffat hund, jag tar hand om ett hus, kollat bilar, skaffat bil, och varit med Mano i två veckor och mer ska det bli. Jag har varit ute i Nynäshamn, jag har varit med kompisar, på skansen (allsång) och mest bara tagit det lugnt och passat hunden.
Men imorn bär det av till Sala med Ellie, nya bilen, Mano och min kompis Karin. Förra året åkte jag och Karin till London och hade en helt underbar resa men i sommar får vi inte till någon utav olika anledningar så då ville hon med till Sala. Japp där var det förklarat. Men jag längtar dit då Manos föräldrar skaffat en liten hund som förhoppningsvis kan bli en hundkompis till Ellie. Ellie+Assar.

Aja jag älskar verkligen Mano. Nu förstår jag verkligen vad man menar när man säger att någon blir en annans halva. Ibland känns det som att vi är samma person. Det är en galen känsla men gud så underbart.
Men det känns läskigt att bli så fäst vid något för tänk om det helt plötsligt försvinner. Som med Ellie, det känns som att jag inte vågar fästa mig för mkt i henne för ifall jag gör det kommer hon troligen vara med om något hemskt och gå bort.
Jag vet inte vad jag ska göra åt saken för jag vill verkligen älska till 100% och inte vara ständigt rädd för det som skulle kunna hända. Tänk om döden kunde vara något kontrollerat.

Imorn ska det bli sol, så sola vackert och nu ska jag äta middag som Mano lagat

RSS 2.0