Kväller

Nu har jag precis kommit hem efter att ha jobbat sen fyra. Det var riktigt mysikt faktiskt.
Nu ska jag käka skagen macka och sedan sova för imorn blir det Carro och sen på kvällen bär det av till Gbg =)
Mörka kvällar är lite läskiga


Carbonara

Mums. Jag älskar carbonara. Jag har precis ätit en hel skål med det. Så jag är super duper mätt. Jag har precis varit ute med Ellie och nu vill hon upp i sängen. Åh dom ögonen -man smälter. snart ska jag börja jobba, i sex timmar. Jag är så otaggad. Som tur har man Carro man kan snacka med vilket vi gjort i 40 minuter nu. Så nu ska jag slappa...
Ses imorn Carro...då blir det hund kärlek mellan Ellie och Jack. Appropå kärlek...Jag är så nykär att det är helt obeskrivligt underbart. Jag är 100 procent ärligt kär, utan tvivel.
Love the love


En höstig Tisdag

Hörstlöv och höst kalas har det varit idag då min underbara Lillebror blev 17 år idag.
Jag åkte till mina föräldrar tidigt imorse för att börja duka och göra i ordning. Vi blev 18 pers till middagen. Jag hade hittat de finaste löven ute som jag sedan dekorerade bordet med. Lyckat.
Det har helt enkelt varit en toppen dag och min Stora Lillebror verkade väldigt nöjd, vilket är huvudsaken.

Imorn blir det att jobba i sex timmar och på Torsdag drar jag troligtvis till Göteborg. Annars blir det komis helg med lite middag på Lördag för att sedan vara men My, Carro och Jenny. Får se vilket jag väljer  -Men trevligt ska de allt bli.
Loi älskar godis =P


ja...ni...

Hmm..jag vet inte vad jag ska göra nu. Gick upp tidigt för att flytta bilen och nu sitter jag vid tv.n och ser Våra bästa år. I helgen träffade jag Wingård vilket var trevligt. Han var som vanligt. Allt verkar vara som vanligt, bara att vi har tagit studenten. Komiskt.
Nä men men. Jag snackade med Marielle igår vilket var väldigt bra och skönt.

Aja jag väntar på att jag ska börja jobba men det är långt dit.
Choco pops, min nya grej-svin gott =D


Söndag

Började segt men sen kom vi igång. Vi åkte till mina föräldrar för att hämta mamma för att sedan dra till Forum. Där skulle vi hitta en present till lillebror, vilket vi lyckades med. Sen drog vi till ica maxi för att stor handla, vilkt vi också lyckades med. Det blev väldigt mycket mat som följer med oss hem. Nu sitter vi hela lilla familjen hos mina föräldrar och väntar på revbensspjäll från USA som mamma tagit med hem.
Jag har bestämt mig för att operera bort min dumma tand =)
Aldrig en dag försent


God morgon

Inatt flyttades klockan en timme bak. Vilket betyder att man får sova en timme längre på morgonen.

Paris <3


Julafton, Paris

Jag längtar galet till julen. Älskar julen, med gran, klappar, firande, bakande och allt mysigt som det innehåller. Jag håller redan på att planera julklappar till de som ska få. Jag och My ska lossas köpa julklappar. Vi ska in till stan och hitta de perfekta julklapparna i god tid. Sen ska Johan och Elvira förhoppningsvis till Sthlm och med till Skansen. Hoppas bara att det är snö och alla längtar till jul så att det blir den perfekta julen.

Min jul: Jag ska fira med min familj och släkt och Mano hemma hos mina föräldrar. Vi blir allt som allt 30 stycken. Och skojjar ni att jag är lycklig att Mano ska vara med mig hela julafton.

Dagen efter julafton åker jag och Mano och min familj till Paris. Där ska vi tydligen äta ostron, fast Mano vill inte äta det.

Nu är min Julfilm slut så nu ska vi åka för att käka lite gott.

Jobbat

Nu är det Lördag och jag har precis jobbat. Vilket gick väldigt bra. Nu blir det promenad och sen lite god mat. Åh jag såg en galet bra tjej film igår kväll. Någon med J.Lo. Ha en bra Lördag =)

Viktminskning

Känner mig 1000kg lättare =D


Fredagsmys

Japp ikväll blir det kärleksmys med Mano. Vi är båda sjuka så det blir en lugn fredag. Imorn blir det jobb tidigt. Ser verkligen fram emot det. Lillebror fyller år på Tisdag så jag ska se vad vi kan hitta på där.
Nä men jag ser fram emot denna helgen men mest nästa vecka. Längtar bara tills My och Saltis Carro kommer hem. Dom är på äventyr =)
Go och glad kexchocklad


Hej hopp gummi *****

Japp nu kollar jag på Dr.Phil vilket handlar om Gold diggers. Ganska kul faktiskt. Kan inte riktigt bestämma om jag tycker att det är rätt eller fel. Jag tycker ingenting.
Men ikväll blir det bio med Carro sen blir det till Saltis för att vara lite med Saltis Carro. Och i Saltis stannar jag. Helgen blir nog en bra helg. Jag är trött och min mage är elak men annars är allt tipp topp.
Kyckling på fredag?


RSS 2.0