Underbart

Saker är bra just nu. Onsdagen var super även fast jag blev en aning dragen, oj oj. Men så kan de gå på min speciella dag. Eller min och min, det är väll mer min klass och paralellklassens speciella dag. Saker är även bra på vänskaps fronten. Som sagt har de varit lite fram och tillbaka med min underbaraste vänn Johanna men de känns som de alltid gjort sen i Onsdags. Vi hade trevligt idag, käkade thai och bara umgicks som vi brukade göra. De kändes super, har saknat det. Sen var det även trevligt att umgås utan tjaffs med Sara. Vi har haft våra intriger genom åren men från början va de hon, jag och Johanna. Men det är bra nu men man vet aldrig hur sagan slutar. Men de flesta sagor har ett lyckligt slut =D
Men min fredag har sätt ut som så här.....: vaknade tidigt och körde min kära pojkvänn till tåget sen åkte jag vidare till skolan för att sitta i solen en timme och bara steka. Sen hade jag lektion och möte, mötet gick super. Sen efter ett möte för Johanna och ett för mig käkade vi Thai och njöt i bilen. Efter att jag lämnat Johanna träffade jag My och vi gick ut och vandrade och jag klippte hennes hår. Det vart helt super bra. När jag sedan kört henne hem käkade jag och pappa god middag och nu sitter jag vid tvn och ser någon bra film på ettan, Rånarna. Nu ska vi bara se hur den slutar?

Min fina dag


Ja ni...Igår va de lugnt tills jag träffade Carro J på kvällen och vi va ute och gick med hennes hund i en timme. Har inte träffat henne på att tag för vi är fruktansvärt dåliga på att vara lediga samtidigt. Men idag har jag handlat, köpt  barnkläder slängt sopor och ska om en timme på barnkalas. Sen senare  blire väll promendad med Carro igen. Det ser jag fram emot.
Varför känns de som att folk inte har bättre saker för sig än snacka skit om varandra?

Eller så jag helt enkelt hamnat i en krets där det är helt normalt och självklart. Jag har två sidor utav vänskaps kretsar. Den ena (1) är stabil, lugn och med fötterna på jorden och har inget intresse utav skitsnack. Sen finns det den andra (2) vänskapskretsen som lever livet, tar ingenting speciellt seriöst och jag blir lätt en morsa. Men den kretsen har jag även roligast med men jag litar minst på den. (1) där litar jag på alla och vi har mysigt och kan vara helt oss själva och alla känns som de är på samma nivå i livet som mig. Sen finns de (2) och i den kretsen är man antingen favvorit eller nere på botten, känns nästan som en dagenrunt tävling. Ska man ligga på toppen måste man va den galnaste och fullaste och roligast utav alla. De känns som att ingen är speciellt seriös eller så är bara jag för seriös för dom. Jag kan ha hur roligt som helst med de här gänget men vi är på olika nivåer och det är ALLTID drama. Jag har inte haft så roligt som jag haft med den hära gruppen men de kanske inte är allt som ska betyda. Men jag säger inte att alla i de gänget känns som 10 år yngre än mig själv och verkar inte fatta speciellt mycket utav något. De finns en jag verkligen bryr mig om och det är A. Vi kan kan ha roligt på ett sätt som både du och jag tycker om och och du är ärlig mot mig och jag litar på dig och vi kan verkligen snacka om allt med varandra =D Upskattas*
*Gillar personer som uppskattar och respekterar de bra man gjort för dom och gör samma tillbaka och inte bara slänger en bra vänn i väggen för dom har jag fått nog utav och de visade jag idag*

Om man inte vet vad man ska göra

Det finns en serie jag bara älskar, eller de finns igentligen två och dessa är The Hills och The City. Om man nu har missat dessa fins som tur är mtv:s hemsida där man kan hitta alla avsnitten som visats.        The Hills The City


Sova

Allt jag ska göra nu är att sova. Men jag lämnar den här dagen nöjd för idag har jag fixat min blogg, lagat god middag och träffat Julia. Det är alltid lika skönt att träffa henne för vi kan snacka om allt och vi förstår verkligen varandra. Jag tror det är för att vi har varit med om väldigt mycket liknande grejer som andra som inte varit med om förstår. Har lärt mig utav erfarenheter att berättar man för mycket om sitt liv ifall de har varit händelserikt, så hittar man tydligen på allt. Har människor inget bättre för sig en att snacka skit om varandra om sprida dumma rykten. Men som man lärt sig sen småben. Så snackar man skit om varandra för att man själv mår dåligt och vill få andra att må sämre och sig själv att må bättre. Jag kan vara vittne på den saken, för jag har själv snackat skit för att få mig själv att må bättre. Men varför ska man lägga sina problem på andra. I.a.f på ett så dåligt sätt som detta? Finns andra sätt att lösa sin problem som inte skadar andra eller sätter sig själv i en psykiskt dålig situation med ångest och ånger.
Till mig själv: Inse att de fins dom som verkligen älskar mig som jag är och att alla inte kommer att antingen svika eller lämna mig. Jag ska även börja ta mer hand om mig själv än vad jag tar han om andra, helt enkelt vara självisk. Sluta ta illa upp utav små skit och bygga upp mitt självförtroende. Även sluta tänka på allt jag gör för att de inte sa tas fel utav andra, ska sluta vara rädd för andras åsikter. 

Jag är bättre än vad jag tror och jag kan mer än vad jag vet.


Duktig? JA

Den här dagen har jag varit duktig. Jag sov hos min vänn Marielle så jag fick lite sovmorgon imorse. Tur de för jag såg filmen The Notebook till 3 på natten, inte smart när jag skulle upp 8. Men de gick bra och vi kom inte försent eftersom vi började klockan 9. Vi hade nämligen prov hela dagen. Jag hade tre stora muntliga och en inlämning vilket jag avklarat. Stolt över mig själv =) Sen när klockan väl slagit fyra fick Andrea äntligen iväg mig så vi satte oss i bilen och körde till henne. När det var avklarat åkte jag hem till mina föräldrar och tvättade bilen.
Råd: Torka bilen när ni tvättat den annars gör ni som mig. Kör 5 min = lika dammig som innan tvätten.
Men jaja sen behövdes de handlas och sen när klockan väl va sju, ja då var de middag hos Farmor och farmar. Galet god förrätt men rom och skagen och nå annat gott som jag inte vet vad det var. Huvudrätt älg eller ren med sås och potatis. Men efter den middagen var det bara att köra hem och göra klart en skriftlig läxa som jag precis skickat in. Idag är de en bra dag där jag gjort mycket =D




The Notebook
Jag rekomenderar verkligen den här filmen till de som inte sätt den. Den är galet romantisk och soglig men ett överraskande slut. Man anar aldrig slutet och man vet inte vad som ska ske näst. Men att den här filmen innehåller så otroligt mycket kärlek och att den är sann gör den till en ny favorit. (Kallas även Dagboken)

Då var de dags....

Alltid detta hejdåandet. Nu har jag  varit hos min kille i lite mer än en vecka och måste nu åka hem för att gå i skolan imorn. De känns så jävla förgävligt* Varför måste man behöva slita sig från dom? DET SUGER.
Om de inte är för att man ska någon stans och fortfarande älskar varandra är det för att man måste vara stark och gå vidare för att de inte funkar. Jag älskar min kille men de kan även förstöra hela mig, vårat förhållande. Antingen är allt helt ok, bra eller super bra. Men ibland blir det bara raka mottsattsen. Men de finns nog mer saker än pojkvänn och flickvänn som kan krossa ens hjärta.
Jag har haft killar förut som bara har sabbat ens psyke. Killarna behöver inte vara dumma och slåss åde utan dom kan bara såra en ändå. Jag vet inte om det e deras mening att sätta sina monster klor i en, men det är va dom gör. Och är det lätt att slita sig från dom då? NEJ knappast, men går ju och hoppas och hoppas och hoppas tills man är knäckt. Vad är de man ska göra i sånna här situationer igentligen? svaret är inte att vara stark för de går inte ner man är så blind och så fylld av hopp. Då kan man inte bara slita sig och veta vad de "bästa" är för en. Och hur många råd man än får, får man inte höra de man vill. För allt man får höra är "gå vidare", "var stark", "han är en skithög", "du förtjänar bättre".
Jag tror att de man behöver, är sin egna tid och annat att göra en att hänga efter den man vill ha och bete sig helt besatt utav han/hon. De känns som att de bara sabbar. Och om man bråkar hela tiden borde man ge varandra lite lugn och ro tills elden lags sig. Men vad vet jag......

http://static.blogstorage.hi-pi.com/bloggspace.se/s/sn/snuttan/images/gd/1191394139.jpg

Vårsol =)

Nu sitter jag inne och bara längtar efter att få komma ut =) jag och min kära kille ska väll snart ut och sola, måste bara komma ur handduken.

Den här veckan : Jag kom till min pojkvänn på söndag natt och vi har tagit de lugnt i veckan och varit hos hans föräldrar, solat, varit ute och vandrat m.m. I Torsdags blev de hemma fest vilket va riktigt lyckat och händelserikt. En dörr, leksaker och en toalett gick sönder =P jag blev därimot lite väl dragen så jag vinglade hem och deckade väldigt lägligt på min sida av sängen. I går alltså fredag va vi ute på landet med 6st andra och grillade lekte med djuren och kollade på dumma fjärilar. Nä men de va riktigt mysigt fast jag va helt slut eftersom jag inte sovit bra hela veckan p.g.a. stress. Får panik av att jag inte gjort mitt skolarbete vilket jag måste göra. Men det är så himlans svårt att komma igång =( Men vi får se, de går nog bra :)
Önska mig lycka till =P

http://www.websitefolder.net/akessonvin/images/RedGold.jpg


Smultronvin 57kr + Sprite = en väldigt god kväll =)

Fredag =)

Ja den dagen va igår :) Det va faktiskt en riktiga bra dag som jag mins den. Jag och mamma köpte studentklänning och nya skor till mig. Min studentklänning ser ut som en mindre brudklänning nästan fast väldigt flickig. Sen käkade familjen tidig påskmiddag eftersom vi inte ska fira påsk med varandra. Japp de va en bra dag =)

Undrar vad som händer idag? *Lugnet innan stormen* ? hope not =P
Men hoppas att  er Lördag är lika solig för er som den är för mig.

Jag älskar vad våren tar ut ur en, alla dessa vårkänslor.
Undrar hur våren blir för mig, de sägs att man antingen
blir mer förälskad i sin kärlek, eller bryter. Hoppas på de första*
*Love this*



Soligt & Underbart

Idag känner jag mig pigg och glad och underbart lycklig =) Så önskar jag att alla dagar va men då skulle de inte kännas speciellt till slut.
Min dag: började med att jag råkade försova mig lite men de gick bra. Sen höll en gammal volvo på att köra in i mig. Det va riktigt nära att han körde in i högra fram fronten på bilen. Men mina snabba reflexer räddade mig och min kära bror. Puh. Sen fick jag IG på mitt prov och så att alla vet har ICA just nu påskbord. De va faktiskt riktigt mycket mat man fick. En hel tallrik med smått och gått och bord med bröd, smör och ost.

Hm....idag har de faktiskt inte hänt så mycket saker, men solen gör en lycklig. Något jag rekomenderar är att sitta i en ny bil med glasögonen nere stereon på en bra låt och hög volym  och solen som lyser än rakt i ansiktet. Då njuter man, det kan jag lova.



Tömma papperskorgen...

Jag vet inte ens vart jag ska börja....
De känns som att jag överanalyserar allt och då menar jag allt. Och det är dessvärre inte en sånn bra egenskap. T.e.x om någon säger till mig jag orkar inte snacka idag för att jag är trött. Då börjar jag på en gång att tänka att nu vill inte den personen snacka me mig för hon/´han är sur på mig m.m. När de kanske inte ens är saken. Jag har kanske inte ens med saken att göra utan personen i fråga kanske bara va snäll och ville meddela så att jag inte undrar varför vi inte snackar idag. Jag har börjat ta åt mig utav de minsta småsakerna. Tyvärr!!

Jag har blivit elak....
Det känns som att jag medvetet vill lägga skit på andra för att sätta mig själv i en bättre position. Jag har alltid bara velat folk de bästa och jag älskar att pyssla om någon. Jag kan inte uppskatta andras glädje längre för jag blir svartsjuk. Jag vill ha de många av mina kompisar har. Jag vill alltid ha de jag inte har.

NU vart de tomt i mig.....

Jag vill alltid ha en fot med i ALLT. Jag tränger mig in i folks privatliv för att....jag vet inte varför. Tror att det är för att ta reda på om dom också har de jobbigt ibland. För det är bara när jag har de jobbigt som jag håller på så här. Jag vill ändra de som dom ska göra, jag vill få mitt ord sagt och jag vill helst att dom handlar efter något utav mina råd. För jag tror väldigt ofta att jag är Mycket, mycket äldre och vet bäst om ALLT. Om de inte har med skolan att göra. Jag har ingen aning om varför jag gör som jag gör men jag är väll helt enkelt osäker och behöver känna mig behövd och inte ensam.


Jag är bäst =)

Att jag skulle klara det trodde jag aldrig. Jag och min kära vänn kom på den otrolig dumma iden och då menar jag verkligen DUMMA iden att cykla till skolan. Det är lite mindre än sex mil fram och tillbaka. Men vi tyckte inte att de räckte så vi cyklade en omväg.

Från början:
A kom till mig 8 på morgonen, vi gjorde i ordning oss, pumpade däcken och fyllde vatten. När jag hade cyklat i ungefär en kvart höll jag på att dö. Allt snurrade och jag va riktigt nära att svimma "trodde jag", men så illa va de nog inte. Jag tror de igentligen bara va, Dålig, riktigt dålig kondition =P 20 minuter senare höll jag på att "dö" igen. Och jag va så slut så att jag kunde inte dricka meddans jag cyklade för då behövde jag andas. Så även då fick A stanna och vänta på mig. Men efter 1 timme och 50 minuters långsam misshandel va vi framme i skolan. Vi va tio minuter sen till lektionen, men de gjorde inte så mycket. Sen hade vi gympa, Oj va roligt och efterlängtat....nja inte riktigt. Men vi gjorde så gott vi kunde även fasst de kändes som att vi hade en stock mellan bena.

Hemvägen:
Jag hann knappt röra mitt kön mot sadeln ut att jag kände en obegriplig smärta. Jag hade fått mus skavsår och de hade även A fått. Så vi fick stå upp och cykla en mil och de va nästan bara uppförsbackar. Men efter den milen va vi väldigt hungriga så vi stannade i centrum och käkade. Vi skulle stanna en snabbis men de blev en timme. Vi behövde dra när vi va tvungna att utrymma Centrum för att A hade släppt sig så mycket att de va omöjligt att stanna kvar.
   Vi ställde oss på cyklarna igen och började trampa. Och när de inte va lång väg kvar hem bestämde vi oss för att ta en "finare" väg, alltså en omväg (Vi ville slippa bilarna). 
   Om vi säger så här...vi började cykla från skolan 12.30 och kom hem till mig 18.30. Men om ni trodde att de va allt så nej...för jag har en underbar katt som älskar att dra sig i mitt ansikte. Så jag fick hårstrån i ögonen vilket gjorde att jag började klia. Men eftersom jag har cyklat hela dan och bilarna har kört upp skit i mitt ansikte, kliar jag in både de ena och de andra i mina ögon. Slutsatts: mina ögon är igen svullna, jag har likadan ögon som en nyfödd. Så där går jag runt med igen svullna ögon, en stock mellan bena och skavsår i musen. En vacker syn =)

RSS 2.0