Förra Söndagen

Japp angående den dagen så åkte jag båt. Det var väldigt mysigt och soligt. Är en båt människa från bebis storlek. Men denna somaren har jag inte seglat något. Familjen äger en väldigt fin Arcona 42 fot. Så man borde nästan skämmas för att jag inte varit ute med den. Men istället åkte jag och Mano lill snurran. En fin, ljusblå motorbåt.
Här har ni väldigt rädda Ellie och inte lika rädda Mano i fören.


Fredag

Nu ligger jag hemma i sängen efter att ha käkat på donken. Träffade Carro där.
Blir ingen utgång ikväll då jag bangar. Är så less på svenska uteställen. Nä men det hade varit roligt att gå ut med Andrea, Marielle, Tom, Carro, Ellinor, Andi och Pelle. Det är som gamla klasskompisar. Men när jag är mer sugen är jag på. Ska ut imorn och "festade" lite med Johanna Ö i Onsdags hemma hos mig, så jag är nöjd. Vi smuglade in Ellie i skolan.

Imorn blir det upp tidigt för att jag ska till frissan och sen gå på hund promenad med Saltis Carro. Och allt detta innan klockan tolv för då drar jag och Mano iväg på nya äventyr.


Här har ni en bild på min älskade Ellie


Knas

Det kan man verkligen kalla det. Gick upp 8 imorse och fick på en gång redo om den stora stölden. Läs om stölden www.aftonbladet.se
Snart.eller jaklockan tolv kommer min bror hit på lunch. Och sen  kommer Johanna hit och troligen Carro. As sweet. Som jag sa innan var jag hos Sara igår och sen precis när ja kom hem kom Andrea förbi. Vi gillar överraskningar.
Sommaren är bortblåst, men vi ses igen om ett år


Dag idag

Gick upp tidigt för att åka till Sara och här är jag nu. Var på arbetsintervju igår. Hoppas att det gick bra.
Såg även Anka på tv. Ska bli min måndags underhållning fram över. Men Sara är seg och vi ska snart dra och handla lite food. Trevlans. Men hörs sen små söta kycklingar.


Smop 06 bättre

Idag har jag vart ute i solen och myst en hel del. Mini familjen åkate ut till Älgö för att äta glass på en mysig badplats. Samt hämtat brorsan efter att han varit i Torpshamma. Haha min brorsa berättade en sak om de nya ettorna. Att en hel klass hade blivit förbjudna att åka till Torpshammar. Hur lyckas man? Det ska tydligen finnas en Håkan där uppe som är ledare. Han hade sagt till en utav eleverna att de inte fick röka utanför Gälegårdens dörr. Utan att man måste röka i rökområdet. Eleven tog ett stort bloss, blåste i Håkans ansikte och fimpade sedan sakta ciggaretten precis bredvid askkoppen och lät den ligga. Kaxigt, fan vad han kaxade. Med det är verkligen inte det värsta.
- Nu ska ni höra. En utav ettorna KISSADE på Monika. Monika, våran gamla lärare.-
Vem fan gör något sånt???


Duktig flicka

Svårt att hitta en duktigare flicka. Idag har jag varit på möte hos arbetsförmedlingen för att träffa någon coach. Vet inte va det va men en sådan träffade jag inte. Men aa jag är skriven hos dom nu. Det blir nog bra =P Sen skrev jag in mig på en kurs som börjar imorgon. Det är en "söka jobb kurs". Så det ska jag gå på vid fem olika tillfällen. Sen när det var klart drog jag och mamma till Maxi för att köpa bulle. Jag älskar kanel bulle. Men när man ätit en hel länga blev magen arg. Aja sen till dagens händelse. Jag, Loi gick till tandläkaren. Mano fick så klart följa med. Jag hade inga hål. Men dom sa att jag måste operera ut en visdomstand. Då svarade jag -bara om jag är sövd. Sen fortsatte jag att blunda i min spikraka vita stol. Dom (tandläkarna) fick inte ta i hand p.ga. svininfluensan.
Aja sen drog jag hem till mina päron igen för att äta mat samt äta lite mer kanelbulle och sedan söka ett jobb som var väldigt lockande faktiskt. Hoppas nu att jag får det.
Som sagt så har Lovi varit SÅ duktig idag. Nä men jag är stolt över mig själv. Det är en väldigt viktig känsla att känna om sig själv.
Va stolt över dig själv


Blandat

Idag har det varit en blandad dag mellan gott och ont. Men jag har fått höra väldigt mkt fina saker idag. Jag måste tyvärr upp tidigt imorn, sug. Gillar slappa livet. Det är inte så pjåkigt. Fast sambon säger att jag börjar bli argare. Att jag inte är lika glad längre. Det får vi ändra på. Men imorn blir det en mor och dotter dag och barnbarn Ellie.
Och jag vet att oboy inte är nyttigt. Får börja dricka ren mjölk eller vatten.
Nu ska jag se vidare på Bachelor. Tillabaka blick på alla gamla par.


Onsdag

Idag är jag pigg och glad. Vaknade när Mano drog hemifrån vid åtta. Jag tror att Ellie är kissnödig. Hon sitter väldigt sött ute på balkongen och solar. Aja nu har jag druckit en halvliter oboy så jag är mätt. Ska se klart Days og our lived, vilket tog slut nu. Aja då blir det väll på med lite kläder och ut i den fin fina naturen.
Le och se glad ut, det smittar.


Tisdag

Idag har jag huvudvärk. Men jag är stolt över Sara som gjorde något starkt idag. Vågen för henne.
Idag kommer Andrea hem och jag ska väll handla med Carro snart. Bara min nedrans huvudvärk försvinner.
Allt blir inte som man vill ha det. Vissa saker kanske man bara måste lämna som ett vackert minne. Men minnena är lite för vackra för det. Vissa har helt enkelt en väldigt speciell plats bara att erkänna.


Spanien 09


Måndag

Japp det är den dagen som är idag, ifall någon inte har kalendern framför sig. Jag måste själv behöva påminnas dagligen vilken dag det är. Allt är en ända röra. Men men. Jag och Mano har flyttat ihop, är lyckligare en någonsin och allt går så bra. Men det är inte direkt det eklaste att sätta två personligheter under samma tak, dag efter dag. Det var så mycket diskussioner innan man riktigt förstod varandra. Men nu när man vant sig är det helt underbart. Däremot känns det som att kompisarna glider ifrån en. Dom man trodde skulle finnas vill inte ringa eller ens svara när man ringer. Inte för att jag tar det personligt eftersom det finns deras egna svårigheter i deras privatliv. Men jag trodde att det var vid sådana tillfällen som bra kompisar ska vara bra för en. Men man börjar veta vilka som på riktigt uppskattar en. Och jag är tacksam för er.
Ikväll börjar serien jag längtat efter så länge. Svenska Hollywoodfruar.


Hej igen

Jag har varit väldigt väldigt dålig på att upptatera. Ber om ursäkt. Men nu börjar jag igen. Som ni vet var jag i Spanien i tre veckor vilket var super. Fest, "sola" och dans i massor. Jag får ju inte glömma alla intriger. Haha dom fanns det gott om. Men jag och Mano..........Det får ni veta i nästa inlägg.
Sov gott alla prinsar och prinsessor


RSS 2.0