Veckan som kommer

Måste göra: lägga in bilderna på datorn (annars blir Jenny sur) =P
Söka utbildning (Måste), Tvätta, äta upp allt i kylen =)
Tisdag: Lära mig det nya jobbet.
Onsdag: Jobba
Torsdag: Mini julen med min familj och en annan (tradition)
Fredag: Baka, slå in klappar, till SALA
Lördag: fira jul med Manos familj. Vad ska jag ha på mig?
Söndag: Dagen efter mysa, hem till STHLM.
Måndag: köpa julgran, fixa allt som behövs innan julen.
Tisdag:Fixa allt som behövs innan julen.
Onsdag: Fixa allt som behövs innan julen.

Torsdag: JULAFTON.
Först jul med familjen, julklappar och julfrukost =) (det absolut bästa med hela julafton) bara familjen <3
Folket kommer till Kalle Anka. 30 pers. Överraskning sker. Kanske en tomte? Mat,mat,mat och massa mer mat. Och sedan bara göra allt det andra som man älskar med julen.



Snö =)

Det är snö ute för dom som inte kan gå ut och se efter själva.
Jag älskar snö. Jag hade kalas för mig i Lördags och då kom snön. Världens bästa present.
Tiden bara sullar iväg jag fattar ingenting. Hela förra veckan bara försvann. Jag har fått ett nytt jobb jag har fyllt år och hade världens bästa födelsedag med middag och presenter.
Helgen har bara varit bättre. Fredags åkte jag och Mano in till stan för att jag skulle få min present. Vi gick runt i alla möjliga affärer coh kollade efter julklappar och kläder till mig. Vi fikade på Stureplan och handlade massa. Men jag glömde bort att se efter saker till mig så det blev bara julklappar =P
På fredagskvällen blev det stor bakning till sent (baka till Lördagen)
Lördag: Stor handla på Ica maxi för att sedan åka hem till mamma och pappa och börja göra ordning på kvällen för då kom alla 20 runt klockan sex. Maten: Hemlagad god pizza. Fullrulle. Så tack för en toppenkväll. Men skojjar du om man var trött sen eller? så då blev det sova.
Söndag: Upp tidigt, äta, ut och gå tre timmar, äta och sist men inte minst IKEA precis innan det hann stänga, HEM =)
Måndag: Upp tidigt, till Rådmansgatan för att göra en skiktröntgen av min käke/tand, handla, hem, städa, sitter här och skriver till er =)

Kanske dags för vinterkläder?

9 December

Jag älskar att fylla år, att inte kunna somna för att man är så nervös för morgon dagen.
Att på morgonen sedan lotsas sova tills man blir uppvaktad =)
Så grattis till mig själv <3


Nudlar

Jag försöker mätta magen med nudlar...Har av någon anledning gått ner 2½ kilo så nu äter jag lite hela tiden för att gå upp igen :P Undrar vad jag ska sysselsätta mig med?
Ut och gå? låter trevligt. Senare blir det tvätta och kanske en sväng till Forum.
Sega dagen idag


Underbara under

Det är vinter, det är sol och frosten ligger på marken. Kan det bli bättre? svårt att tro.
Jag har haft en underbar dag inne i stan. Gick upp tidigt för att åka till någon speciallist tandläkare på gärdet. Åkte dit med mamma för att sedan åka vidare till Östermalm för att gå runt och kolla lite. Sedan mötte vi pappa utanför Nk ca, för att käka lunch, thai. Det är min favorit.

Helgen som varit har varit allt annat än lugn då farfar hade 90års fest med 70gäster. Jag hade jätte kul men var jätte sliten då jag på Fredagen hade kvällsmys med Karin, My och Sandra. Jag lärde mig en ny god drink. Väldigt enkel. Cola, whiskey och en citron skiva. Gillar =)
När vi på Söndagen sedan fixat allt, hämtat Ellie hos Carro dagen efter åkte vi på en gång till Sala för att fira Manos bror som fyller 23år idag, Grattis. Och i måndags drog vi till v-ås för att Mano skulle operera bort en tand.  Jag tror aldrig jag har varit så sliten som i måndags och i tisdags.

Helgen innan var jag och Mano i sala där vi sov hos hans komis. Väldigt snällt Johan. På fredagen var vi i V-ås där vi käkade china och sedan gick på bio 2012 med flera andra killkompisar till Mano. Väldigt trevligt. Rekomenderar den filmen. Den föll mig i smaken.

Jag hade världens underbaraste ettårs firande tack vare min underbara sambo. Fick bl.a ett jätte fint silverhalsband med ett speciellt hjärta på <3

Om en vecka fyller jag 21 år, då får jag gå ut i  USA =P Jag ska ha pizza kallas Lördagen därpå =) Med en rosa prinsesstårta. Jag kom på att det inte passar så bra men det skiter jag fullständigt i för jag gillar prinsesstårta =)

Denna helgen: Fredag ut på Ambassadör med Jenny för att sedan sova där.
Lördag vara med min Carro och med Jenny. Till Philip på kvällen, käka Philip lagad mat, för att sedan göra oss i ordning och sedan till Sjögräs för att föra för att sedan kanske dra till en annat ställe. Det får kvällen utvisa.

Hmm...undrar vad jag ska önska mig. Vet i.a.f en sak. Världens finaste "klänning" från indiska som jag hittade idag.

Tiden springer fram till mina efterlängtade helger. Ellie löper men sover sött mellan mig och Mano.
Stressen i magen för tandenjäveln vägrar försvinna men jag är glad och jag älskar allt med julen.


RSS 2.0