ja...ni...

Hmm..jag vet inte vad jag ska göra nu. Gick upp tidigt för att flytta bilen och nu sitter jag vid tv.n och ser Våra bästa år. I helgen träffade jag Wingård vilket var trevligt. Han var som vanligt. Allt verkar vara som vanligt, bara att vi har tagit studenten. Komiskt.
Nä men men. Jag snackade med Marielle igår vilket var väldigt bra och skönt.

Aja jag väntar på att jag ska börja jobba men det är långt dit.
Choco pops, min nya grej-svin gott =D


Kommentarer
Postat av: Johanna

Lilla gumman. Sluta bry dig.

2009-10-27 @ 13:35:41
URL: http://johannaaostlund.blogg.se/
Postat av: Johanna

hur vet du att vi snackar om dig? Lägg ner bara. Sköt dig själv.

2009-10-27 @ 13:38:04
URL: http://johannaaostlund.blogg.se/
Postat av: Sara

URSÄKTA MIG ?!?! Jag pratar inte åt Ngnannan än mig själv din dumme fan. Hahaha är jag en dålig vän? De är fan du som är de, du som lurat och ljugit mig rakt upp i ansiktet. Du har sugit åt dig av mina jobbiga upplevelser med Jerry för att du själv ska må bättre, HELT OTROLIGT!! Du är sjuk lilla vän,sök hjälp för de innan du bara har din hund kvar. Alltså så här är de, jag svarade inte i telefon för jag var så jävla arg och upprörd att jag hade sagt ngt JÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT dumt om jag hade pratat med dig, jag vill inte ha med dig och göra. Du har lurat mig och manipulerat mig. Jag behöver inte ringa Ngn för att veta vad jag ska skriva till dig, jag har en egen hjärna till skillnad från dig. Jag och Johanna pratar med varandra, JAAAA stör de dig? De är så jävla synd om dig loi, faktiskt. Låt mig och mitt liv vara nu din äckliga patetiska människa.

2009-10-27 @ 22:53:10
URL: http://saraericson.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag mår han leva jag mår han leva jag mår han leva ut i hundrade åååår, ja visst ska han leva ja visst ska han leva ja visst ska han leva ut i hundrade åår

2009-10-28 @ 11:17:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0